Batibouw

MIJNBOUWADVISEUR.BE  NIET  OP BATIBOUW 2015

BATIBOUW 2015:  Een must voor de kandidaat-bouwer?

Ja en neen.

Ja, Batibouw is een must voor elke kandidaat-bouwheer. Je ziet er op een relatief beperkte oppervlakte alle technieken, materialen en uitrustingen die de bouw te bieden heeft. Om hetzelfde te doen buiten Batibouw ben je dagen, wellicht weken op pad en heel veel kilometers armer!

Neen, je hebt de beurs niet per se nodig in de beginfase van je bouwtraject. Je zal er overspoeld worden met informatie die je nog niet kunt plaatsen. Hoogstwaarschijnlijk kom je afgepeigerd en een beetje gefrustreerd thuis met een kop die duizelt van ongeordende indrukken en onbeantwoorde vragen. De plastiekzakken volgestouwd met documentatie gaan veelal onaangeroerd bij het oud papier. Geen tijd (of geen zin meer) om dat allemaal nog eens door te worstelen…

BATIBOUW 2015:  Toch een bezoekje waard?

Zeker! Maar doe het niet te vroeg in uw bouwproces en laat je goed voorbereiden op dit bezoek. Mijnbouwadviseur kan je daar uitstekend bij helpen en begeleiden.

Heb je al een bouwgrond of heb je een leuke bouwplek op het oog, nodig mijnbouwadviseur dan uit voor een voorbereidend gesprek. Dat kost u niets! Wij geven gratis opstartadvies en bekijken samen met u reeds de mogelijkheden van uw terrein, de stijl, het woonprogramma… en overlopen de materiaalkeuzes, technieken en uitrustingen. Al deze info wordt getoetst aan uw budgetvisie en zo nodig reeds tijdig bijgestuurd.

We bespreken samen de focus voor jullie bezoek aan Batibouw 2015 (of misschien gaan we naar 2016?) zodat je in een beperkte tijdspanne zeer gericht een aantal standen/aanbieders kunt bezoeken die relevant zijn voor jullie persoonlijk project. Dan pas zal jullie bezoek efficiënt en rendabel zijn geweest.

Waarom is mijnBouwadviseur niet op de beurs ?

Simpel: dat kost ons (en dus u) teveel geld!

Geld dat we liever en beter kunnen investeren in ons gratis opstartadvies.

Hiermee komen we rechtstreeks en met een duidelijke missie met jullie – kandidaat-bouwers – in contact en kunnen we jullie uitgebreid, vakkundig en persoonlijk adviseren in een rustige omgeving.

Daarom zijn wij dus niet op Batibouw 2015!

Contacteer MijnBouwadviseur?

 Voor meer info contacteer ons via gsm : 0475/ 61.59.71 – E-Mail : [email protected] of vul onze contactpagina in.

Tags  :

Bouwadviseur Antwerpen – Limburg – Vlaams BrabantBouwadviseurBouwbegeleidingBouwcoordinatie Antwerpen – Limburg – Vlaams-BrabantBouwplannenBouwproblemen vermijden/voorkomenVerbouwing-verbouwen-renoverenArchitect Antwerpen-Vlaams Brabant-LimburgOnafhankelijk bouwadviesBouwen zonder zorgen -zorgeloos bouwen

 

Over Batibouw 2015

Batibouw dé beurs in de bouwsector wordt steeds georganiseerd in de Brussels Expo. De beurs lokt op een oppervlakte van 120.000 m² elke editie eind februari, begin maart zowat 300.000 bezoekers (waaronder 75.000 bouwprofessionals), De beurs duurt 11 dagen., de eerste twee dagen van de beurs zijn exclusief voorbehouden voor de professionals uit de bouwsector, vanaf de derde kan elke particulier de beurs betreden.
Batibouw 2015 vindt plaats van 26 februari tot en met 8 maart 2015.  Heb je bouw of verbouwplannen? Mis dan zeker de beurs niet!

Geschiedenis van Batibouw

De beurs werd in 1960 een eerste maal als Salon van de Bouw georganiseerd in het Internationaal Rogiercentrum in het centrum van Brussel. Inspiratie voor de beurs werd door organisator Georges De Vestel opgedaan bij het Parijse Batimat. De eerste negen edities gingen door in het Rogiercentrum, de tiende editie in 1969 ging door in het Tentoonstellingspark van Brussel op de Heizel. Vanaf 1973 koos men voor de naam Batibouw.

Batibouw is de enige beurs in Belgie die de de expo elk jaar volledig jaarlijks inneemt, met elk hun segment, Het is een must voor elke bouwer of verbouwer. Zo is er een complete hal met keukens, badkamers, verwarming, ruwbouwmaterialen, binnenafwerking enz. De beurs telt bijna 1000 exposanten (fabrikanten en producenten)en vertegenwoordigt meer dan 2500 merken.

Organisator Fisa behoort tot de Deficom groep dat ook nog de woon- en interieurbeurzen Cocoon (Brussel), Sfeer (Gent) en In Wonen (Antwerpen), het Voedingsalon (Brussel), Zenith (Brussel), het Vakantiesalon (Brussel)en nog enkele andere netwerkevenementen organiseert.

SEO : Seobureau.beHome