Bouwcoördinatie bouwprojecten

Je hebt plannen of je staat in de startblokken voor de bouw van een nieuwe woning of voor een ingrijpende verbouwing of renovatie. Kies dan voor bouwcoördinatie van MijnBouwadviseur Philippe Maes.

Advies bij uw bouwproject in Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg

De meeste mensen bouwen maar één keer in hun leven. Daarom is het aangewezen om voor de coördinatie ervan beroep te doen op een specialisten. Philippe Maes brengt een no-nonsense bouwmanagementteam samen bestaande uit hoger opgeleide bouwspecialisten die hun krachten en vakkennis bijeenbrengen om u als bouwheer professioneel bij te staan en daadwerkelijk te begeleiden.  Van ontwerp tot realisering heeft u slechts één aanspreekpunt. Wij evalueren uw (ver)bouwproject  in Antwerpen, Vlaams Brabant en adviseren u in Limburg vnaar basisbudgettering en planmatig uitzetten van uw bouwtraject, We leveren een budgetconform voorontwerp af, We detailleren uw keuzes naar technieken, uitrusting, materialen en afwerking om te komen tot een definitieve, vooraf gekende uitvoeringsprijs en we selecteren samen de uitvoerders, analyseren hun contracten, verzorgen de de opstart van de werf, coördineren en doen actief toezicht op de uitvoering. Daarnaast verstrekt Bouwcoördinatie Philippe Maes bouwkundige adviezen op het gebied van bouwregelgeving.

Philippe Maes Bouwcoördinatie is zeer ervaren in het begeleiden van bouwprojecten. Een goede coördinatie en begeleiding van bij de start van uw bouwproject zal u heel wat stress besparen. Het laat u toe u te focussen op uw corebusiness en de exploitatie van uw bouwwerk voor te bereiden. Bouwcoördinatie Philippe Maes coördineert voor particulieren en bedrijven, kortom alles met betrekking tot bouwprojecten.

Als  bouwcoördinator verlenen we bouwkundige adviezen

Met een intensieve begeleiding en bouwcoördinatie werken wij samen u  – van ontwerp tot oplevering – naar:

  • een lagere bouwkost
  • een hogere kwaliteit
  • top efficiëntie
  • een zorgeloos bouwtraject

Interesse in bouwcoördinatie van bouwcoördinator Phillipe Maes?

Nieuwsgierig geworden naar de diensten van MijnBouwadviseur? Ontdek meer over bouwcoördinatie of onze andere diensten!

Bel : 0475/ 61.59.71 – Email: [email protected] of vul het contactformulier op onze website in. Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Wij werken we meestal in Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg.

Tags relevant aan bouwcoördinatie :

Bouwadvies Antwerpen – Limburg – Vlaams Brabant  –  Bouwadviseur Antwerpen – Limburg – Vlaams Brabant  – Bouwadviseur  – Bouwbegeleiding  – Bouwadvies  – Bouwcoordinatie Antwerpen – Limburg – Vlaams-BrabantBouwplannen Bouwproblemen vermijden/voorkomenVerbouwing-verbouwen-renoverenArchitect Antwerpen-Vlaams Brabant-LimburgOnafhankelijk bouwadviesBouwen zonder zorgen -zorgeloos bouwenVillabouw – Luxe villa bouwenKlassiek bouwenModern bouwen  – Bouwen op maat  – Woning bouwenNieuwbouw  – Ecologisch bouwen

 

Kiezen voor bouwcoördinatie is kiezen voor zorgeloos bouwen!

2015 | SEO by Seobureau.be