sldie4

Bouwen op maat

MijnBouwadviseur kan uw droom uit laten komen. Na meer dan 30 jaar ervaring zijn wij de specialist in bouwen op maat. Bij het bouwen van een huis op maat komt er heel wat kijken. Daarbij gaat u niet over één nacht ijs. Gelukkig bent u bij ons in goede handen.

Op maat bouwen volgens uw budget

Je wil een woning op maat bouwen volgens jou behoeften en budget? Dan bent u bij Mijn Bouwadviseur aan het juiste adres! Wij adviseren sinds jaar en dag ambitieuze ondernemers en organisaties in op maat bouwen . Onze maatwerk woningen sluiten precies aan op uw wensen en die van uw gezin en zijn ingericht op de toekomst. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Laat u deskundig adviseren door Mijn Bouwadviseur. Met veel toewijding en passie helpen wij de particuliere bouwer, bij het realiseren van zijn woning op maat. Mijn Bouwadviseur werd opgericht door Philippe Maes,hij beschikt over een gevestigde achtergrond in het bouwadvies, management, ontwerp en begeleiding.

Een woning op maat bouwen betekend voor ons, advies verlenen van in het begin, we werken rechtstreeks voor klanten, en werken oplossingen uit, informeel en kosteneffectief.

Diensten bouwen op maat :

  • Ontwerp –  het korte tot conceptontwerp en detailontwerp.
  • Kostenplannen de productie van gedetailleerde kosten plannen / offertes.
  • Planning goedkeuringen op kleinere projecten, zullen we de tekeningen regelen voor het huis. Voor grotere projecten werken we met gevestigde consultants.
  • Bouwvoorschriften het opstellen en indienen van de nodige informatie.
  • Bouw wij  bieden een volledige constructie dienst die gebaseerd is op kwaliteit en efficiëntie. We zijn goed uitgerust met geschoolde en ervaren adviseurs en een breed scala van onderaannemers.

 Contact

Wilt u meer informatie? Contacteer ons  vrijblijvend, wij geven u onafhankelijk advies op maat. Voor meer info via gsm : 0475/ 61.59.71 – E-Mail : [email protected] of vul onze contactpagina in.

Tags relevant aan bouwen op maat:

Bouwadvies Antwerpen – Limburg – Vlaams BrabantBouwadviseur Antwerpen – Limburg – Vlaams BrabantBouwadviseurBouwbegeleidingBouwadviesBouwcoordinatie Antwerpen – Limburg – Vlaams-BrabantBouwplannenBouwproblemen vermijden/voorkomenVerbouwing-verbouwen-renoverenArchitect Antwerpen-Vlaams Brabant-LimburgOnafhankelijk bouwadviesBouwen zonder zorgen -zorgeloos bouwenVillabouw – Luxe villa bouwenKlassiek bouwenModern bouwen

Google info : bouwen op maat

Nieuws en Tips

 2015 | SEO by Seobureau.be