Bouwadvies Antwerpen – Limburg – Vlaams Brabant

Heb je plannen om te bouwen, verbouwen of u wilt een woning kopen? Laat u dan goed adviseren door een deskundige bouwadviseur voor u aan dit avontuur begint. Bouwadvies van Philippe Maes van mijn bouwadviseur kan u aanzienlijk wat kosten besparen. Ons werkterrein is vooral gelegen in Brussel, Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant.

Bouwadvies

De tijd dat bouwen een ongecoördineerde aaneenschakeling was van raadgevingen van familie, vrienden en kennissen; van tekenaars ‘achter hun uren’; van ambachten allerlei en van eigen werk, behoort definitief tot het verleden. Door bouwadvies krijgt u een idee over de grondprijzen, de bouwtechnieken, de energieëisen, de bouwkost,…

Bouwadvies  geeft u vertrouwen in bouwen

Bouwadvies van mijn bouwadviseur is het juiste adres vanaf het idee tot en met de realisatie van uw project. Onze diensten evalueren uw bouw of verbouwproject en adviseren u naar basisbudgettering en planmatig uitzetten van uw bouwtraject. Het beste bouwadvies krijgt u van ons! Bouwadviseur Philippe Maes  beschikt over meer dan 30 jaar praktijkervaring in de bouw, de jongste tien jaar gericht op bouwadvies en het intensief begeleiden van de particuliere bouwheer.

Philippe geeft oprecht en betrouwbaar advies en kan u alles vertellen over bouwen en verbouwen. Van bij uw eerste verkennende stappen, tot bij de oplevering van uw bouw begeleidt mijnbouwadviseur u met raad en daad.

Waarom kiezen voor bouwadvies?

Als je gaat bouwen of verbouwen gaat u veel geld investeren. Als je kiest voor bouwadvies weet u vooraf duidelijk waar uw centen aan besteed worden, de afspraken worden nagekomen, de kosten vallen niet hoger uit de opleveringsdatum wordt gehaald…

U krijgt te maken met  verschillende partijen die het project allemaal op hun eigen wijze benaderen en beoordelen. Zonder deskundig advies en onafhankelijke coördinatie blijken projecten vaak meer tijd en geld te kosten dan oorspronkelijk de bedoeling was. Elk bouwproject verdient het beste bouwadvies!

Interesse in  deskundig bouwadvies?

Bij mijn bouwadviseur heeft u één aanspreekpunt en krijgt u advies op maat.
Wilt u meer weten? Contacteer ons. Bel : 013/ 52.38.10 – Gsm :  0475/ 61.59.71 – Email: [email protected]

Tags relevant aan bouwadvies:

Bouwadvies Antwerpen – Limburg – Vlaams BrabantBouwadviseur Antwerpen – Limburg – Vlaams BrabantBouwadviseurBouwbegeleidingBouwadviesBouwcoordinatie Antwerpen – Limburg – Vlaams-BrabantBouwplannenBouwproblemen vermijden

U zal merken dat u voor bouwadvies in Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg het best advies kan inwinnen bij Mijn Bouwadviseur. Wij werken o.a. in Wijnegem, Willebroek, Mortsel, Niel, Nijlen, Aartselaar , Antwerpen, Arendonk, Hamont-Achel, Hasselt, Hechtel-Eksel, Wellen, Zonhoven, Zutendaal, Ternat, Tervuren, Tielt-Winge, Tienen, Tremelo, Vilvoorde, Wemmel en heel wat andere steden in de Provincies Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg.

2015 | SEO by Seobureau.be