Bouwbegeleiders | Philippe Maes Bouwbegeleiding

Heb je bouw of verbouwplannen? Doe het niet alleen, kies voor professionele bouwbegeleiding voor en tijdens het bouwproject. Bouwadvies en begeleiding van bouwbegeleider Philippe Maes is bouwen zonder zorgen! Ons werkterrein is voornamelijk gelegen in Limburg, Antwerpen en Vlaams Brabant.

Een bouwbegeleider kiezen voor Bouwbegeleiding

Bouwen of verbouwen kost veel geld, uw verder leven zal hierdoor bepaald worden of op zijn minst er sterk door beïnvloed zijn. Zorg er voor dat dit leven leuk, dynamisch en leefbaar blijft, ook op lange termijn. Kies daarom voor bouwbegeleiding van bouwadviseur Philippe Maes. Van bij uw eerste verkennende stappen, tot bij de oplevering van uw bouw begeleidt de bouwbegeleider u met raad en daad.

Wij loodsen u veilig door alle bouwfasen, voorzien en voorkomen vroegtijdig hindernissen, geven tips en reiken oplossingen aan…
De bouwbegeleider doet u tijd en geld besparen en zal u begeleiden voor en tijdens het gehele bouwproces.

Bouwbegeleider Philippe Maes een ervaren vakman

Bouwbegeleider Philippe Maes kan terugvallen op meer dan 30 jaar praktijkervaring in de bouw, de jongste tien jaar gericht op het intensief begeleiden van de particuliere bouwheer. Als bouwbegeleider brengt Philippe een no-nonsense bouwmanagementteam samen bestaande uit hoger opgeleide bouwspecialisten die hun krachten en vakkennis bijeenbrengen om u als bouwheer professioneel bij te staan en daadwerkelijk te begeleiden. Hij werkt voornamelijk in de regio van Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg.

Perfecte bouwbegeleiding

Wij staan garant voor perfecte begeleiding en organisatie in de bouw,  het project voorbereiden en bouwtoezicht. Bouwcoordinatie zoals begeleiding van tekeningen, bestekken, vergunningen, …  Wij werken volgens een totaalconcept, wat betekend dat wij u begeleiden vanaf het idee tot aan de oplevering van uw bouwproject,  zowel bij nieuwbouw, renovatie en verbouwing.  De bouwbegeleider zal instaan voor controle op de bouwwerf, controleren of de gemaakte afspraken en planning worden nageleefd, offertes opvragen, prijzen vergelijken, bestekken controleren …

Stappenplan bouwbegeleiding

 

Bouwbegeleiding Stap 1 – Oriëntatie : gratis opstartadvies

We evalueren uw (ver)bouwproject en adviseren u naar basisbudgettering en planmatig uitzetten van uw bouwtraject.

Lees meer.

Bouwbegeleiding Stap 2 – Voorstudie : samen naar budgetconform voorontwerp

We leveren een budgetconform voorontwerp af.

Lees meer..

Bouwbegeleiding Stap 3 – Projectstudie : uw project tot in het kleinste detail

We detailleren uw keuzes naar technieken, uitrusting, materialen en afwerking om te komen tot een definitieve, vooraf gekende uitvoeringsprijs

Lees meer..

Bouwbegeleding Stap 4 – Projectbegeleiding : uitvoering, opvolging, coördinatie

We selecteren samen de uitvoerders, analyseren hun contracten, verzorgen de de opstart van de werf, coördineren en doen actief toezicht op de uitvoering.

 

Interesse in bouwbegeleiding?

Voorkom teleurstellingen achteraf, bouwen is voor veel mensen een onbekende wereld, doe het niet alleen. Laat u begeleiden tijdens de bouw, het zal u naast een kostenbesparing ook tijdwinst en een ontzorging opleveren. Neem voor meer info of een afspraak vrijblijvend contact met ons op.

Tel: 013/ 52.38.10 – Mob: 0475/ 61.59.71- Email: [email protected]

Tags verwant aan bouwbegeleiding :

Bouwbegeleiding AntwerpenBouwbegeleiding LimburgBouwbegeleiding Vlaams BrabantBouwadvies  – Bouwadviseur

 

Bouwbegeleiding Nieuws

Waarom bouwbegeleiding?

bouwadviseur

Project van Bouwadviseur Philippe Maes

Wie een bouwbegeleider in de hand neemt, kan er vrij zeker van zijn dat de prijzen van de bouw niet de pan uit reizen.De bouwbegeleider zorgt dat de de partners – van architecten, ingenieurs, leveranciers tot uitvoerders van ruwbouw, technieken en afwerking goed met elkaar samenwerken en alles ook nog eens keurig op tijd af is. De bouwbegeleider zorgt voor het realiseren van uw bouwproject in de meest optimale omstandigheden en binnen een realistisch budgetkader, ontdaan van elke onnuttige kost.

Veel architectenbureau kiezen tegenwoordig ook voor bouwbegeleiding. Dat is handig, omdat je dan van het ontwerpen van de bouwtekening tot het opleveren van de bouw met dezelfde persoon te maken hebt. Een bouwbegeleider gaat gestroomlijnd te werk en loods je makkelijk langs allerlei hindernissen en onvolkomenheden.

2015 | SEO by Seobureau.be