Ecologische verlichting is een nieuwe trend aan het worden

Geplaatst op: januari 21, 2017 |

In een kamer is de verlichting zeer belangrijk. Hoe mooi uw interieur ook is zonder de juiste verlichting is het er saai en koud. Uw verlichting moet ook functioneel en flexibel zijn en een aanvulling op de manier waarop je wil leven en werken in je huis.

Kartonnen verlichting is een nieuwe trend, de lamparmaturen zijn duurzaam en passen gewoonweg in elk interieur. Kartonnen verlichting is ook zeer stevig

Ecologisch

Bij verlichting wordt er steeds meer aandacht gespendeerd aan de ecologisch kant. Naast groene stroom en energiezuinige LED lampen heb je ook groene verlichting. Daarvoor is karton het perfecte materiaal want karton kan gerecycleerd worden. Deze verlichting is zeer milieuvriendelijk, omdat ze gemaakt zijn van gerecycleerde materialen.

Een kartonnen designlamp

Kartonnen hanglampen zijn hippe verlichtingsarmaturen en brandwerend. Veel mensen kiezen dit soort lampen voor de gezelligheid, het licht creëert een intieme sfeer. Kartonnen design lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Stuk voor stuk zijn ze gemaakt van kartonnen verpakkingsmateriaal.

Hieronder serveren wij een aantal voorbeelden en wat onmiddellijk opvalt is de mooie vorm van de lampen.

Hanglamp-karton ellipse beige papier Ø 56cm

Hanglamp-karton ellips beige papier

Hanglamp-karton beige papier design Ø 35cm

http://www.myplanetled.com/nl/hanglamp-karton-beige-papier-design-35cm.html

Hanglamp-karton beige papier design Ø 25cm

Hanglamp-karton beige papier design Ø 25cm

 

Besparen op energie

De verlichting in uw woning is gemiddeld verantwoordelijk voor 15 tot 20% van de  energiekosten. Op energie kunt u zeer gemakkelijk besparen. Vervang al uw gloeilampen in huis door  LED-lampen op deze manier reduceer je uw verlichtingskosten tot ongeveer 90%. De laatste nieuwe TL-lampen die op de markt zijn verschenen en spaarverlichting zijn een zeer goed alternatief voor de LED-lampen. De fluocompacte lamp is de kleinere variant van de tl-lamp, deze lamp verbruikt 5 keer minder dan een gewone gloeilamp en de levensduur is bepaald van ongeveer 6000 tot 12000 uur. Fluocompacte lampen zijn uitgeroepen tot de laatste nieuwe ecologische ontdekking in verlichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>