Goede verlichting blijft belangrijk bij het inrichten van uw woon of eetkamer

Geplaatst op: januari 21, 2017 |

Uw eetkamer is één van de belangrijkste ruimtes in huis naast uw woonkamer en slaapkamer. Het inrichten van de eetkamer kan op verschillende manieren gebeuren en het is toch vrij belangrijk om er even bij stil te staan. De eetkamer is de kamer die haast elke dag gebruikt wordt en daarom is het aan te raden dat deze ruimte in uw huis een bekende sfeer uitstraalt. In uw eetkamer moet u tot rust kunnen komen na een dag werken en u moet u met volle teugen kunnen genieten van uw avondmaal.

Alles begint uiteraard bij het inrichten van de eetkamer. Naast het kiezen van een eettafel en stoelen, een buffetkast voor je servies of een dressoir is de verlichting ook een belangrijke factor. Bent u er nog niet helemaal uit naar welke soort verlichting uw voorkeur gaat? Wij hebben stellen hier enkele zeer interessante hanglampen voor.

Wit Design hanglamp voor boven de eettafel

 

Hanglamp boven eettafel wit design LED 4x5W 631mm breed

Wit of beige Hanglamp-karton

 

Hanglamp-karton wit of beige design karton

LED hanglamp ,voor boven de eettafel

Hanglamp boven eettafel LED strak bruin, wit, zwart 26W

Met deze LED hanglamp in het bruin bruin, wit of zwart boven uw eettafel wordt de ruimte waarin deze staat sfeervol verlicht. Deze lamp is strak en kan ook op kantoor geplaatst worden boven uw bureau of werkplek. LED hanglampen goed tot hun recht. Uw kantoor of werkruimte wordt met deze lamp optimaal belicht. Het voordeel van deze led lamp is ook dat ze een laag energieverbruik en een lange levensduur hebben.

Verlichting is en blijft een sfeermaker in elke woning want het is belangrijk dat iedere ruimte goed verlicht is. Een zeer interessante tip: Plaats in elke kamer van uw woning een dimmer, op die manier kunt u zelf bepalen hoeveel licht u wil in de kamer. Gebruik het volledige lichtvolume tijdens het eten en ’s avonds kan u gewoon de lichten dimmen tijdens een borrel, tasje koffie of een avondje tv kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>