2

Een klassieke woning bouwen

Wilt u een huis bouwen in de klassieke bouwstijl? Dan zit je hier goed want Mijn bouwadviseur kan u adviseren in het bouwen van een klassiek woning. Een huis in klassieke stijl heeft klasse, een gezellige uitstraling en veel kenmerkende details. Kenmerkend is de rijke detaillering in onder andere het metselwerk, de ramen en de goten.  De klassieke bouwstijl biedt u een woning met classicistische uitstraling.

Klassieke stijl voor uw woning

Voor het bouwen van klassieke woningen kan u beroep doen op Mijn Bouwadviseur. Wij hebben meer dan 30 jaar praktijkervaring in de klassieke bouwstijl, de jongste tien jaar gericht op het intensief begeleiden van de particuliere bouwheer. Wij regelen alles voor u, vanaf het ontwerp tot de oplevering zijn wij uw aanspreekpunt.Wij werken vooral in Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg.

Al onze partners – van architecten, ingenieurs, leveranciers tot uitvoerders van ruwbouw, technieken en afwerking – hebben slechts één doel voor ogen: het realiseren van uw bouwproject in de meest optimale omstandigheden en binnen een realistisch budgetkader, ontdaan van elke onnuttige kost.

Een klassiek landhuis bouwen volgens een 4 stappenplan

Als u een huis in klassieke stijl wenst te bouwen neemt mijnbouwadviseur de plaats in van de begeleider die u in zoveel andere bedrijfstakken kent.

Onze diensten:

Stap 1 – Oriëntatie : gratis opstartadvies van uw klassieke woning.
We evalueren uw bouwproject en adviseren u naar basisbudgettering en planmatig uitzetten van uw bouwtraject.

Stap 2 – Voorstudie : samen naar budgetconform voorontwerp.
We leveren een budgetconform voorontwerp af.

Stap 3 – Projectstudie : uw project tot in het kleinste detail.
We detailleren uw keuzes naar technieken, uitrusting, materialen en afwerking om te komen tot een definitieve, vooraf gekende uitvoeringsprijs

Stap 4 – Projectbegeleiding : uitvoering, opvolging, coördinatie.
We selecteren samen de uitvoerders, analyseren hun contracten, verzorgen de de opstart van de werf, coördineren en doen actief toezicht op de uitvoering.

Klassiek bouwen blijft zeer populair

Een klassieke woning is en blijft zeer populair in Vlaanderen. De klassieke stijl past perfect bij een  villabouw en herenhuizen, maar bijvoorbeeld ook een bungalow kan in klassiek stijl ontworpen worden. In een Klassieke stijl een huis bouwen levert u een mooi landhuis op.Het interieur van een klassiek huis is meestal landelijk. De meubelen zijn afgestemd op de stijl van de woning. Veel klassieke woningen hebben een open haard en zijn voorzien van een klassieke sierlijst langs het plafond.

Contact

Voor meer info contacteer ons via gsm : 0475/ 61.59.71 – E-Mail : [email protected] of vul onze contactpagina in.

Tag relevant aan klassiek bouwen :

Bouwadvies Antwerpen – Limburg – Vlaams BrabantBouwadviseur Antwerpen – Limburg – Vlaams BrabantBouwadviseurBouwbegeleidingBouwadviesBouwcoordinatie Antwerpen – Limburg – Vlaams-BrabantBouwplannenBouwproblemen vermijden/voorkomenVerbouwing-verbouwen-renoverenArchitect Antwerpen-Vlaams Brabant-LimburgOnafhankelijk bouwadviesBouwen zonder zorgen -zorgeloos bouwenVillabouw – Luxe villa bouwen

Meest gezocht in Google: klassieke woningen, verbouwen limburg, klassieke woning , klassieke woning bouwen, klassiek bouwen, klassiek huis, klassieke stijl, populair klassiek, bungalow bouwen, klassieke bouwstijlklassieke villabouw, klassiek huis bouwen

2015 | SEO by Seobureau.be