modern bouwen

Modern huis bouwen in hedendaagse architectuur

Wilt u een moderne huis bouwen?  Mij bouwadviseur kan uw droom uit laten komen, ons team kan u adviseren van ontwerp tot oplevering.

Bij modern bouwen draait het niet alleen meer om de bouwwijze. Ook aspecten als vormgeving, technologie, transparantie en het gebruik van licht zijn van essentieel belang in de moderne architectuur. Mijnbouwadviseur geeft je graag advies over het combineren van functionaliteit en vormgeving om tot een goed ontwerp in de moderne architectuur te komen. Met meer dan 30 jaar praktijkervaring zijn wij de specialist als het gaat om een  modern huis bouwen Lees hier meer over onze diensten, u zal merken dat u voor een huis in moderne bouwstijl perfect bij ons terecht kan.

Modern bouwen met een ervaren coach

De tijd dat een modern huis bouwen nog een ‘avontuur’ kon zijn ligt nu wel ver achter ons. De grondprijzen, de bouwtechnieken, de energieëisen en de bouwkost zijn dermate geëvolueerd, dat uw bouwproject beter niet meer als een avontuur wordt benaderd. Vroeger was  modern bouwen een ongecoördineerde aaneenschakeling was van raadgevingen van familie, vrienden en kennissen; van tekenaars ‘achter hun uren’; van ambachten allerlei en van eigen werk, behoort definitief tot het verleden. Want tijd en geld zijn te kostbaar geworden om uw project aan toeval en improvisatie over te latenDaarom wil Mijn Bouwadviseur u de weg tonen naar een professioneel en methodisch aangelegd bouwtraject, zodat ook u zonder zorgen een moderne woning kan bouwen.

Bouwstijl moderne architectuur

De hedendaagse bouwstijl is zeker niet saai en vlak, de woning zal juist uit meerdere vlakken bestaan die een gevoel van diepte creëren. Denk bij moderne architectuur bijvoorbeeld aan blokken van verschillende grootte die in elkaar passen. De meeste van de moderne huizen zijn ontworpen met een plat dak.

Net zoals de klassieke bouwstijl zijn moderne woningen zeer populair in Vlaanderen. Hebben jullie een bouwgrond gekocht en beslist om huis te laten bouwen? Let dan wel op, want bij  bouwen komt er veel bij kijken. Kies voor uw hedendaagse woning voor onafhankelijk advies van Mijn Bouwadviseur. Wij brengen een no-nonsense bouwmanagementteam samen bestaande uit hoger opgeleide bouwspecialisten die hun krachten en vakkennis bijeenbrengen om u als bouwheer professioneel bij te staan en daadwerkelijk te begeleiden bij de bouw van uw eigentijdse woning.

Hedendaags huis laten bouwen volgens een 4stappenplan!

 

Stap 1 – Oriëntatie : gratis opstartadvies

We evalueren uw moderne stijl bouwproject en adviseren u naar basisbudgettering en planmatig uitzetten van uw bouwtraject.

Lees meer..

Stap 2 – Voorstudie : samen naar budgetconform voorontwerp

We leveren een budgetconform voorontwerp af.

Lees meer..

Stap 3 – Projectstudie : uw project tot in het kleinste detail

We detailleren uw keuzes naar technieken, uitrusting, materialen en afwerking om te komen tot een definitieve, vooraf gekende uitvoeringsprijs

Lees meer..

Stap 4 – Projectbegeleiding : uitvoering, opvolging, coördinatie

We selecteren samen de uitvoerders, analyseren hun contracten, verzorgen de de opstart van de werf, coördineren en doen actief toezicht op de uitvoering.

Lees meer..

Contact

Contacteer ons voor vrijblijvend bouwadvies. Voor meer info contacteer ons via gsm : 0475/ 61.59.71 – E-Mail : [email protected] of vul onze contactpagina in

Tags relevant aan Modern Bouwen :

Bouwadvies Antwerpen – Limburg – Vlaams BrabantBouwadviseur Antwerpen – Limburg – Vlaams BrabantBouwadviseurBouwbegeleidingBouwadviesBouwcoordinatie Antwerpen – Limburg – Vlaams-BrabantBouwplannenBouwproblemen vermijden/voorkomenVerbouwing-verbouwen-renoverenArchitect Antwerpen-Vlaams Brabant-LimburgOnafhankelijk bouwadviesBouwen zonder zorgen -zorgeloos bouwenVillabouw – Luxe villa bouwenKlassiek bouwen

Meest gezocht in Google : modern bouwen, modern huis bouwen, huis bouwen modern, modern huis ontwerp, moderne huizen bouwen, moderne woning bouwen, moderne bouwstijl, moderne villa bouwen, eigentijds huis, hedendaagse woning, eigentijds bouwen

 2015 | SEO by Seobureau.be