Nieuwbouw

Nieuwbouw

Bent u van plan een nieuwbouwwoning te bouwen? Laat u dan adviseren door ons team, met Mijn Bouwadviseur bouwt u zonder zorgen, wij kunnen alles voor u regelen vanaf het ontwerp tot de oplevering. Uw nieuwbouw in Antwerpen, Vlaams Brabant of Limburg is bij ons in deskundige handen.

Laat u begeleiden tijdens uw nieuwbouw proces

Met veel toewijding en passie richten wij ons tot de particuliere bouwer, voor het realiseren van zijn nieuwbouwwoning of -villa. Vandaag kan mijnbouwadviseur terugvallen op meer dan 30 jaar praktijkervaring in de bouw, de jongste tien jaar gericht op het intensief begeleiden van nieuwbouw projecten voor de particuliere bouwheer.

Uw nieuwbouw bouwen volgens een 4 stappen plan

Stap 1 – Oriëntatie : gratis opstartadvies

We evalueren uw gloednieuw huis en adviseren u naar basisbudgettering en planmatig uitzetten van uw bouwtraject.

Lees meer..

Stap 2 – Voorstudie : samen naar budgetconform voorontwerp

We leveren een budgetconform voorontwerp af.

Lees meer..

Stap 3 – Projectstudie : uw project tot in het kleinste detail

We detailleren uw keuzes naar technieken, uitrusting, materialen en afwerking om te komen tot een definitieve, vooraf gekende uitvoeringsprijs

Lees meer..

Stap 4 – Projectbegeleiding : uitvoering, opvolging, coördinatie

We selecteren samen de uitvoerders, analyseren hun contracten, verzorgen de de opstart van de werf, coördineren en doen actief toezicht op de uitvoering.

Lees meer..

Nieuwbouw – De voordelen van Mijn Bouwadviseur

Een fonkelnieuw huis bouwen bouwen met Mijn Bouwadviseur is bouwen zorgeloos bouwen. Wij realiseren nieuwbouwprojecten met vakkundige teamplayers. Mijn Bouwadviseur brengt alle professionelen voor u op één lijn en coördineert de tussenkomsten in hun werkdomein. Het is pas als we de wil hebben om samen een hecht bouwteam te vormen, dat we een tot een schitterende nieuwbouw realisatie in staat zijn. Samen met onze partners weten we dat maar al te goed: bouwheren, architecten en bouwbedrijven, het zijn echte teamplayers geworden. Samenspelen rendeert beter dan elke individuele actie op zich. Voor een nieuwbouwproject in Antwerpen, Vlaams Brabant of Limburg doe beroep op ons team!

Meer weten over onze diensten?

Wij nodigen u uit voor een vrijblijvende kennismaking. Contacteer ons voor vrijblijvend advies voor je start met de bouw van uw woning. Voor meer info contacteer ons via gsm : 0475/ 61.59.71 – E-Mail : [email protected] of vul onze contactpagina in.

Neem zeker contact op voor vrijblijvend als je van plan bent een nieuw huis te bouwen. U kan bij ons terecht elk niewbouwproject, zoals een klassiek huis,   een moderne woning, exclusieve villabouw …

Tags relevant aan Nieuwbouw :

Bouwadvies Antwerpen – Limburg – Vlaams BrabantBouwadviseur Antwerpen – Limburg – Vlaams BrabantBouwadviseurBouwbegeleidingBouwadviesBouwcoordinatie Antwerpen – Limburg – Vlaams-BrabantBouwplannenBouwproblemen vermijden/voorkomenVerbouwing-verbouwen-renoverenArchitect Antwerpen-Vlaams Brabant-LimburgOnafhankelijk bouwadviesBouwen zonder zorgen -zorgeloos bouwenVillabouw – Luxe villa bouwenKlassiek bouwenModern bouwenBouwen op maatWoning bouwen

2015 | SEO by Seobureau.be  Home