Onafhankelijk bouwadvies

Mijnbouwadviseur is een onafhankelijke adviseur op gebied van bouw en verbouwingen. Wij zorgen voor deskundig advies van A tot Z, het gehele bouwtraject kan Mijnbouwadviseur voor hun verzorgen. Wij ondersteunen u graag vanaf de eerste stappen in het bouwtraject!

Ga voor onafhankelijk bouwadvies van Mijnbouwadviseur

U heeft bouw of verbouw plannen, maar hoe zorgt u ervoor het volledig traject zorgeloos verloopt? Met onafhankelijk bouwadvies van Mijnbouwadviseur komen wij al uw wensen te gemoed. Mijn Bouwadviseur brengt voor u onafhankelijke architecten, bouwdeskundigen en specialisten uitvoerders samen, in een efficiënt teamverband.

 Wij zijn een onafhankelijke organisatie die zich niet bindt, noch aan architect, noch aan aannemer, noch aan welke specialisten dan ook in de bouw. Vanwege deze onze onafhankelijke positie kunnen wij iedere opdrachtgever van dienst zijn.

Wij begeleiden en adviseren samen met de bouwheer – van ontwerp tot oplevering – naar: een lagere bouwkost, een hogere kwaliteit, top efficiëntie en een zorgeloos bouwtraject.

Onafhankelijk bouwadvies  een 4stappenplan!

Stap 1 – Oriëntatie : gratis opstartadvies

We evalueren uw (ver)bouwproject en adviseren u naar basisbudgettering en planmatig uitzetten van uw bouwtraject.

Lees meer..

Stap 2 – Voorstudie : samen naar budgetconform voorontwerp

We leveren een budgetconform voorontwerp af.

Lees meer..

Stap 3 – Projectstudie : uw project tot in het kleinste detail

We detailleren uw keuzes naar technieken, uitrusting, materialen en afwerking om te komen tot een definitieve, vooraf gekende uitvoeringsprijs

Lees meer..

Stap 4 – Projectbegeleiding : uitvoering, opvolging, coördinatie

We selecteren samen de uitvoerders, analyseren hun contracten, verzorgen de de opstart van de werf, coördineren en doen actief toezicht op de uitvoering.

 Wenst u onafhankelijk bouwadvies?

Neem contact op om uw bouw of verbouw wensen te realiseren. Bel : 0475/ 61.59.71 – Mail : [email protected] of vul onze contactpagina in.

Trefwoorden relevant aan onafhankelijk bouwadvies

Bouwadvies Antwerpen – Limburg – Vlaams BrabantBouwadviseur Antwerpen – Limburg – Vlaams BrabantBouwadviseurBouwbegeleidingBouwadviesBouwcoordinatie Antwerpen – Limburg – Vlaams-BrabantBouwplannenBouwproblemen vermijden

2015 | SEO by Seobureau.be