Samen naar een rendabel bouwproces

Onze visie:

De tijd dat bouwen nog een ‘avontuur’ kon zijn ligt nu wel ver achter ons. De grondprijzen, de bouwtechnieken, de energieëisen en de bouwkost zijn dermate geëvolueerd, dat uw bouwproject beter niet meer als een avontuur wordt benaderd.

grasbomen

​De tijd dat bouwen een ongecoördineerde aaneenschakeling was van raadgevingen van familie, vrienden en kennissen; van tekenaars ‘achter hun uren’; van ambachten allerlei en van eigen werk, behoort definitief tot het verleden.

Want tijd en geld zijn te kostbaar geworden om uw project aan toeval en improvisatie over te laten. Daarom wil mijnbouwadviseur u de weg tonen naar een professioneel en methodisch aangelegd bouwtraject.

De reis zelf is vandaag veel belangrijker geworden dan het einddoel: uw bouwproject. Ze moet daarom perfect georganiseerd zijn, door professionelen omkaderd, financieel goed onderbouwd en vooraf met kennis van zaken gestructureerd.

Om dit te realiseren is er écht teamwork nodig. mijnbouwadviseur brengt alle professionelen voor u op één lijn en coördineert de tussenkomsten in hun werkdomein. Het is pas als we de wil hebben om samen een hecht bouwteam te vormen, dat we tot grootse realisaties in staat zijn.

Samen met onze partners weten we dat maar al te goed: bouwheren, architecten en bouwbedrijven, het zijn echte teamplayers geworden.

Samenspelen rendeert beter dan elke individuele actie op zich. Ook in het bouwbedrijf!

Contact

Driespoortweg 14
B-3540 Herk-de-Stad, België
Tel & Fax: 013/ 52.38.10
Mob: 0475/ 61.59.71
Email: [email protected]


Brochure


Meld u aan voor onze nieuwsbrief