Waarom is het belangrijk om goed schoon te maken na een verbouwing?

Geplaatst op: januari 18, 2017 |

Hoewel een verbouwing verschillende voordelen met zich meebrengt, is een groot nadeel aan een verbouwing dat u te maken krijgt met veel vuil in huis. Denk bijvoorbeeld aan de enorme hoeveelheid stof die bij een verbouwing vrijkomt, het verf wat op uw vloer terechtgekomen is, enzovoorts. Reden genoeg om goed schoon te maken na een verbouwing! Op die manier voorkomt u dat teruggezette meubels of uw vloeren en muren beschadigen na een verbouwing. U moet er toch niet aan denken dat er krassen op uw mooie bank of stoel komen? Wij raden u daarom aan om uw woning eerst schoon te (laten) maken, voordat u meubels terugzet.

Schoonmaken belangrijk om ongelukken te voorkomen

Naast het feit dat uw meubels kunnen beschadigen als u de verbouwde woning niet direct schoonmaakt, kunnen er ook ongelukken ontstaan. De vloer kan bijvoorbeeld nog glad zijn als u hier olie, verf, of soortgelijke materialen op heeft laten vallen. Of wat te denken van het gevaar dat uw kinderen in aanraking komen met het vuil wat bij een verbouwing vrijgekomen is? Kinderen kunnen bouwmaterialen in hun mond stoppen, met alle gevaren van dien. Denkt u zich eens in dat uw kind gevaarlijke stoffen in zijn of haar mond krijgt!

Een schoonmaakbedrijf inhuren

Volgens een professioneel schoonmaakbedrijf uit Breda worden zij steeds vaker ingeschakeld voor het reinigen van verbouwde woningen. Mensen hebben vaak niet de tijd en de middelen om een woning zelf grondig schoon te maken, waardoor zij hier de hulp van een extern bedrijf voor inschakelen. Een schoonmaakbedrijf heeft pas verbouwde woningen vaak binnen een of twee dagen volledig gereinigd, waarna de meubels teruggezet kunnen worden. De meeste schoonmaakbedrijven voeren het afval en de gevaarlijke stoffen voor u af, zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>