Of… wie is mijnBouwadviseur?

maesInitiatiefnemer van mijnbouwadviseur is Philippe Maes. Hij volgde een opleiding ‘Bouwbedrijf’ aan het Hoger Sint-Lucasinstituut te Brussel waarna hij – met reeds enkele jaren praktijkervaring achter de rug – deze studie in ’84 vervolmaakte met een postgraduaat Marketing aan het Vlekho, vandaag Hogeschool-Universiteit Brussel.

 

Met deze bagage deed hij grote praktijkervaring op in meestal technisch-commerciële functies in nationale en internationale omgevingen en volgde hij voortdurend vervolmakingsopleidingen in bouwtechnologie, marketing en bedrijfsbeheer.

Hij voerde verschillende opdrachten uit binnen o.a. Glacerie de Saint-Roch (Saint-Gobain Glass) als klachtenbehandelaar; Durox, Ytong, Siporex, Silicaatsteen als Technisch-Commercieel Directie-adjunct en Novobric-Steenbakkerijengroep als Commercieel Directeur. In ’93 leidde dit tot een zelfstandige activiteit als Interim Manager in diverse (bouw)bedrijven en als Project Manager in opdracht van o.a. Nuyts Woningbouw, Econ-Woningbouw en villabouwers Tradiplan en b+villas.

Vandaag kan mijnbouwadviseur terugvallen op meer dan 30 jaar praktijkervaring in de bouw, de jongste tien jaar gericht op het intensief begeleiden van de particuliere bouwheer.

Neem vrijblijvend contact op.

mijnbouwadviseur brengt een no-nonsense bouwmanagementteam samen bestaande uit hoger opgeleide bouwspecialisten die hun krachten en vakkennis bijeenbrengen om u als bouwheer professioneel bij te staan en daadwerkelijk te begeleiden.

Samen bundelen wij honderden jaren aan bouwkennis in specifieke en aanverwante gebieden, gaande van architectuur, aannemerij, studiebureau, binnenhuis, productie van bouwmaterialen, technieken, energie, coördinatie en vastgoed, tot crisis- interim- en marketingmanagement voor de bouw.

We hebben in de loop van de jaren een vakkundig team opgezet van uitsluitend zelfstandige ondernemers, wat ons behoed voor welke structuurkost dan ook.

Met veel toewijding en passie richten wij ons tot de particuliere bouwer, hetzij voor het realiseren van zijn privéwoning of -villa, hetzij voor zijn investering in een vastgoedproject.

Al onze partners – van architecten, ingenieurs, leveranciers tot uitvoerders van ruwbouw, technieken en afwerking – hebben slechts één doel voor ogen: het realiseren van uw bouwproject in de meest optimale omstandigheden en binnen een realistisch budgetkader, ontdaan van elke onnuttige kost.

(wie zijn wij)

Contact

Driespoortweg 14
B-3540 Herk-de-Stad, België
Tel & Fax: 013/ 52.38.10
Mob: 0475/ 61.59.71
Email: [email protected]


Brochure


Meld u aan voor onze nieuwsbrief